fredag 19 februari 2016

Aaaahhhh ....

Lång utandning.

Jag är klar, för nu. Manuset är både redaktörsläst och korrekturläst och jag har godkänt de allra flesta förslagen. Jag har inga som helst problem med att meningar förändrats genom att punkt har bytts ut till kommatecken. Och jag har förlikat mig med 'mejl' istället för 'mail'. Men vägrat gå med på Iphone och istället kört på iPhone.

Jag kan villigt erkänna att jag är förvånad över hur mycket slarvfel det var! Vissa saker är jag ens tveksam till om det är jag som skrivit (*harkel*) ... tex stod det 'imponeras på' istället för 'imponeras över'. För att bara nämna något. Hur tänkte jag där?! (Eller ska det vara imponeras av?!) (Herregud!)


Nyttigt att få en påminnelse om att man inte är guds gåva till svenska språket.


Jag har dippat lite. Självförtroendet ni vet ... Men fått fantastisk feedback av min förläggare. Att få höra att man inte är ensam om vissa saker, utan att det liksom hör till, osv ... ovärderligt! (Det är inte fel på mig, jag är fullt normal!) :)

Mer om det i ett senare blogginlägg. Jag måste bara landa först. Innan manuset är helt klart kan jag inte slappna av riktigt.

Det som händer härnäst är att jag ska läsa igenom hela manuset om ca en vecka. Då ska en sättare ha ... satt (?) manuset. Jag ber att få återkomma om detaljer, när jag vet mer.

(Åh, vad jag ogillar den här nybörjarkänslan. Jag vill ju ha koll!)

Ikväll ska jag på middag/fest/vinprovning. Är så opepp att det saknar motstycke. Vill lägga hemma i soffan och titta på Thelma & Louise ikväll igen. Men, jag ska skärpa till mig. Måste ut och umgås med lite folk. Klä mig i klänning, sminka mig massor och bära klackar!


1 kommentar:

  1. Hoppas OK, jag har länkat till dig i mitt sista inlägg och även tipsat om boken och snott bilden på omslaget.......Kram

    SvaraRadera