torsdag 18 februari 2016

Grinigt

Jag lät ganska grinig i mitt förra inlägg, och det beror nog på att jag var (är) lite småstressad och nervös för det här med manuset. Jag har ett par saker att åtgärda som inte får bli fel. (Och med tanke på att jag gjorde fel vid förra redigeringen så ... lätt hänt att det sker igen.) Och det får inte bli fel!

Det känns som att jag balanserar på en tunn tråd, och måste ha tungan rätt i mun hela tiden. Inte bli tankspridd!

Samtidigt som det här är bland det roligaste jag gjort är det också det svåraste ... Synd att man inte kunde få debutera med bok nummer två. Tänk att ha erfarenheten och kunskapen från bok nummer ett! Vad mycket enklare allt hade varit.


Det är okej att göra fel, Agneta, det är helt okej. Se bara till att lära dig av misstagen. Och se för guds skull till att upptäcka felen innan boken går till tryck! Och glöm inte bort att andas (och äta) - men framför allt: Njut och ha roligt!


2 kommentarer:

 1. Nej, som en väninna till mig som har tre döttrar varav den ena, 5 år, en dag sa till sin mamma, när mamma tyckte att hon sölade och lekte för mycket när hon skulle äta, sa, (herregud så många kommatecken, ser du????) Lugn, mamma, lugn........andas mamma, andas!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hahaha! :)
  Jag lade inte märke till kommatecknen förrän du nämnde dem. Älskar kommatecken i långa meningar, det blir lättläst :)
  Kram!

  SvaraRadera