lördag 6 januari 2018

Året så här långt

Jag har inte skrivit lika mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra. Jag har fått skrivkramp. Det är en scen som är viktig och som måste skrivas, men jag får inte till det. Idag bestämde jag mig för att hoppa över scenen tills vidare. The show must go on, liksom.

Jag har tränat mer än jag tänkte att jag skulle. Styrketränat en gång, gå-sprungit en gång och sprungit en gång. Plus två gå-sprungit-pass precis innan förra året tog slut. Heja mig!

Hälsomässigt märker jag inte förbättring. Munsåren hänger i, som de gjort större delen av hösten och magen är inte helt bra. Men det kanske behöver få ta tid? Jag har uteslutit allt onödigt socker, vetemjöl och transfetter. Jag försöker frossa i gröna blad och färgglada grönsaker.

Jag försöker ladda för en ny termin där jag ska sänka kraven på mig själv och sluta stressa så förbannat. Lättare sagt än gjort.

Sist men inte minst ska jag försöka blogga lite oftare. Om inte annat så för att få ur mig tankar och funderingar som jag inte kan belasta min upptagne make med.

4 kommentarer:

 1. Bra tänkt med boken!

  Jag känner så igen mig i dig. Måste sluta stressa och sänka kraven. Träning ska jag också igång med. Hoppas kunna gå på mitt första pass imorgon. Min rygg låste sig och jag fick massa övningar för den som jag kör hemma... men det kan inte riktigt räknas som träning :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trist med låsning. Tycker dock att du kan tänka på övningarna som träning, eller åtminstone som ett led i träningen. Allt som gynnar din kropp och framtida träning är BRA!

   Radera
  2. Du har rätt! Men svårt att tänka så då man ställt sig in på något annat även om det handlar om att smyga igång då träningen legat nere 7 månader.

   Radera
 2. Tack för din kommentar, den gjorde mig glad!
  Skriva, ja! Det vill jag också. Men jobbar man heltid som lärare :) blir det inte mycket tid och ork över. Nöjer med mig att blogga för närvarande, finns inte utrymme för mer än så. Det blir andra bullar när man går i pension, kanske. :P

  SvaraRadera