onsdag 1 mars 2023

Nöjd med min strategi

När våren kommer - äntligen - är lusten stor att börja greja i trädgården och växthuset, och då är det så himla bra att jag har sparat städandet som jag förr brukade ta itu med på hösten. För nu är det plötsligt roligt att tömma krukor på gammal jord och klippa ner det sista av de vissnade plantorna från i fjol. Jag har staplat alla stora krukor i varandra och fått lite mer plats att röra mig på.

Det som är kvar att göra är allt finlir såsom att sopa golvet, slänga skräp och trasiga saker och tvätta av glasrutorna (är väl det som är minst kul men i år måste det göras). Underbart varmt och skönt i växthuset idag, så ljuvligt.

Välkommen våren - du är efterlängtad!


2 kommentarer:

  1. Visst blir man glad att våren sakta men säkert är på väg! Dock är det fortfarande lite kallt!
    Melodifestivalen, är så kul då man tycker så olika! Jag tycker det har varit flera bra låtar i år, min favorit är Jon-Henric & co, så bra!!! Liksom Loreen och även de norska tvillingarna, fast jag förstår inte varför de får tävla för Sverige?
    Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättekonstigt att utländska artister kan representera Sverige. Loreens låt gillade jag inte alls men däremot Jon-Henrics. :)

      Radera