torsdag 19 augusti 2010

Åh vilken tråktorsdag!

Jag skällde på sonen igår kväll, som trots förmaningar glömde sin fina jacka på matchen han var och tittade på. Herregud så arg jag blev. Och trött på mig själv som inte tvingade honom att ta gamla, fula jackan. Jag hade det nästan på känn att det skulle hända tror jag. Jag måste lära mig att gå mer på min magkänsla!!!

Hur som helst. Både maken och jag blev riktigt arga, fast mest jag. Jag till och med skrek Jävlar! högt och ljudligt - jag som aldrig svär när barnen hör.

Jag vet, det är I-landsbekymmer och det kunde absolut vara mycket mycket värre! Men, jag blir trött och ledsen ändå. Men mest av allt vill jag bara hem och krama sonen. Han var så ledsen igår, och jag tröstade honom inte.... Barnen fick lägga sig och sova med mammas arga röst ringande i öronen.

Gissa om jag har dåligaste samvetet någonsin?
.

7 kommentarer:

  1. Ja,men, jackan finns kaske kvar, han får väl gå och kolla/fråga....
    Och mammor blir arga ibland, det är bara nyttigt!
    I morgon är det fredag, sen är det helg!

    Kramar med massor av mammastyrka, till dig!

    SvaraRadera
  2. Åh, kramar till dig! Mammasamvetet är så jobbigt.
    Om du visste vad jag skällt på mina döttrar om vantar, mössor, gympaskor, jackor, väskor, you name it,och dom har glömt det. Arg som ett bi och med dåligt samvete.
    Kramar.

    SvaraRadera
  3. Pillargon: Det var ett par mil bort... Maken åkte faktiskt och letade efter den igår kväll, men utan att hitta den.


    Gafflan: Den jobbigaste kombinationen...

    SvaraRadera
  4. Den där känslan känner jag igen.

    SvaraRadera
  5. Mammor ska säga ifrån,det står i anställningsavtalet du skriver på när ungen ploppar ut. Och hur ofta är upp till hur kotten sköter sig. Är ju så man lär dom,hur skulle de annars klara sig den dagen de ska ut i stora världen.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker inte att det är ett I-lands problem. Jag skulle ha blivit generalgalen och verkligen höjt rösten för att informera om det, speciellt om inte jackan hittades! Åtminstone jag, har inte ekonomisk möjlighet att åka iväg och köpa en ny jacka hur som helst, och jag är evigt tacksam för att mina barn vet och förstår hur vi har det ställt. Dom respekterar sina saker bättre också om man vet att inte allt är slit och släng. Skulle du ha sagt: Jaha, då skulle dom inte bekymra sig så mycket om det hände igen. MEN, det dåliga samvetet kommer alltid efteråt, speciellt till natten. Det är en del av förälder-barn delen. Det ordnar sig, KRAM!

    SvaraRadera
  7. Selma: Den är hemsk.

    Livsnjutaren: Jo, man ska säga till, men kanske inte skrika sig hes? Och när ungen redan gråter förtvivlat. Usch. Eller så är det just det man måste göra ibland. Suck.

    Venus: Jag hoppas att mina barn kommer att respektera sina saker och kläder. För jag bara hatar slit- och släng. Som tur är är jackan hemma igen och alla lyckliga och glada! Och som jag har kramat sonen!

    SvaraRadera