torsdag 19 maj 2011

Snart helg

Och jag kommer vara lite gräsänka. Ska bli härligt att få vara lite ensam och ledig. Gissa om jag behöver vara ledig?! Det behöver jag.

Idag, på eftermiddagen och kvällen har jag varit lite piggare. Skönt! Hopp om livet. Jag har shoppat också. Äldsta behöver en svart kavaj inför revy som de ska ha nästa vecka "jag kan låna en av dig mamma" och då fick jag rusa ut och köpa en. Vill inte låna ut min kostymkavaj. Hittade en jättefin på HM. En billig dessutom. Jag har en likadan fast beige som jag gillar mycket. Går att tvätta i maskin till och med.

Och så har jag hittat en väska som jag VILL HA. Ingen Mulberry men inte heller en månadslön i pris... Passar mig lite bättre tror jag. Michael Kors. Inte gratis men överkomlig. Ska sova på saken.

Nu pussa barnen god natt, sen duscha, lägga fram kläder och sen sooooova! I morgon tenta på det jag förhoppningsvis lärt mig.

5 kommentarer:

  1. Jag har köpt nästan alla mina handväskor på loppis. Alla är i skinn och har kostat mig mellan 25 till 50 kr väskan. Ett tips bara...

    SvaraRadera
  2. Njut, så underbart att få vara själv. Samla energi.
    Kram

    SvaraRadera
  3. vad härligt att det är hopp om livet. När man vill shoppa har det värsta gått över.
    Njut av ensamheten inte så ofta man får det

    SvaraRadera
  4. Hoppas du har en fin fredagskväll!
    Kram

    SvaraRadera