söndag 29 maj 2011

Trött idag

Herregud vad sent det blev igår! Halv fyra gick jag och la mig och då hade jag inte ens sminkat av mig och tänderna var högst sporadiskt borstade. Men vilken trevlig kväll! Så mycket vin, cider och sprit var det länge sen jag drack. Men så var det också länge sen jag hade så vansinnigt roligt! Så mycket trevligt folk och så mycket god mat, goda viner och goda drinkar. Och vad gott det var med en Cointreau till kaffet sent sent på kvällen. Jösses... Det enda som inte levde upp till förväntningarna var dansen och DJ. Sketakass musik spelade han. Och så stängde stället klockan 01.00. What, liksom? Redan?

På väg hem stannade vi till hemma hos min syster och svåger och dumma svåger blandade en drink som dumdumdumma jag drack! Klockan halv tre på natten! Inte klokt någon stans. Det som räddade mig från baksmällan from hell är att vi åt av vår goda förrätt (parmainlindad skaldjur) samtidigt som vi drack nattadrinken. Att äta innan sänggående är nog nästan viktigare än att bälga i sig massor av vatten. I alla fall för min del.

Ingen huvudvärk idag, inget illamående, bara tröttheten från underjorden. Halv fyra och sen vaknade jag kanske en eller två gånger i timmen och hade lite svårt att somna om. Usch. Längtade redan då efter kvällen och sängen och sova.

Men, man lever ju bara en gång och jag hade så vansinnigt trevligt igår och nu längtar jag efter midsommar som vi ska fira med två andra riktigt roliga och trevliga familjer. Då kommer det bli fulsång och fuldans så det står hela till!
   ,

1 kommentar:

  1. Du sa orden själv: man lever bara en gång
    Fortsätt med det så kommer du att bli gammal. Att känna glädje är det bästa för att inte åldras sen vete gudarna hur det är med hyn men det kan man ju sminka över.

    Sov gott i natt

    SvaraRadera