torsdag 9 februari 2012

Det här med planering *bah*

Insåg precis att jag ligger hopplöst efter med tvätt och packning. Trots (eller kanske tack vare?) att jag började redan i söndags.

Hittade precis två omgångar som måste köras ikväll. Det kommer inte att hinnas med, så jag får förlita mig till mitt goda minne (gaaaaah) och dottern i morgon. En maskin körs nu, och nästa får ställas in så att den är klar i morgon bitti. Då vill det till att jag kommer ihåg att hänga tvätten. Alternativt komma ihåg att ringa hem och be dottern hänga den. Glömmer jag det får jag ta med mig sura kläder.

Tänk om jag hade använt hjärnan igår, när jag var hemma och inte gjorde någon nytta på hela dagen. Då hade det varit lite mer frid och fröjd nu.

Och ja, jag måste ha med kläderna. I ena omgången finns mina fulrosa mysbyxor - måste med! Och i andra omgången är det ena dotterns träningsunderställ. Måste-saker alltså.

Nu behöver jag ett glas vin.
          .

3 kommentarer:

 1. Haha! Ta en glas vin för fasen ;D
  Jag vill också åka till fjällen. Vill!
  Och förresten, du blev grymt fin i håret! Såg det inlägget nu.
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Du är rolig du som säger att du inte använt hjärnan när det gäller tvätten. Men du förstår det ryms inte hur mycket som helst. så många funderingar som du har så får du nog räkna med lite svinn
  Ha en fin morgondag

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.
  Så kolla gärna in min blogg:)
  Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

  SvaraRadera