tisdag 28 februari 2012

Sommarens semester är bokad!

I sommar åker vi till USA. Hela familjen. 

Våra "stackars" barn ska äntligen få komma utomlands! Norge och Danmark räknas inte. Och "alla andra" åker till Thailand varje år. Bara våra barn som det är så himla synd om.

Men inte så länge till alltså.

Äldsta dotterns bästa kompis har flyttat till North Carolina och de har sedan länge bestämt att de ska träffas där i sommar; bada i poolen och åka och shoppa på någon supermarket där allt kostar en dollar. (Billig skit förmodligen). Så det var ju bara att harklande fråga föräldrarna om vi fick lov att komma och hälsa på. Och vi var så välkomna! 

De har två hundar. Men det ska nog gå bra. Hundarna är jättesöta. Om jag slipper vara för nära. (Häromveckan svor jag mitt högsta åt en hundägare som inte hade pli på sin hund - den rusade fram till mig och ställde sig med framtassarna på mitt bröst! Majholygod vad arg jag blev. Då hade jag ändå druckit två glas vin och var rätt så avslappnad. Hade jag varit nykter och alert hade jag nog gjort i byxorna, eller slagit till den stackars hunden)

Förutom att vi ska hälsa på dem ska vi också en sväng till Florida, Washington DC och till New York - självklart!

Det ska bli så himla roligt. Dels för att det var så länge sen jag själv reste någonstans och dels för att det är första gången barnen ska flyga! De är ju så stora och självgående nu. Det ska bli ett nöje att få resa med dem!
          .

7 kommentarer:

 1. Cooooolt! Det är ju jättekul när man kan få chansen att bo hos nån, det blir lite lättare på det viset? Haf kul!

  SvaraRadera
 2. NY är en underbar stad! Jag försöker övertala mina tonåringar att vi också ska åka dit. Igen. De verkar inte så svår övertalade.

  SvaraRadera
 3. Det låter härligt med semesterplanering. Och skoj för barnen att komma iväg på en sådan resa...

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt! Så kul att ha något att se fram emot =)

  SvaraRadera
 5. Åh yay! USA är ju toppen.
  Varit där både på road trip och i NY på weekends. There's no end to the possibilities :)
  Skönt för dina stackars barn också, äntligen finns det ett slut på deras lidande och skam ;D

  Och den där hundägaren, jag hade också lackat ur även om jag inte är rädd själv. Koppel på om du inte har koll. Punkt. Skönt att du överlevde i alla fall. Cheers!

  SvaraRadera
 6. Låter som ett absolut tokhärligt semesterupplägg!! :D

  SvaraRadera