måndag 13 februari 2012

(ett pausinlägg)

En liten hälsning så här mitt i blogguppehållet.

Jag har haft huvudvärk i två dygn, pga stress-sanering antagligen. Jobbigt när inte tabletter hjälper. Men nu mår jag bara fint! Åker längdskidor (=träningsvärk i nästan hela kroppen), andas långsamt (inte när jag åker dock, då flåsar jag mest) och njuter av frisk luft, gott vatten och sällskap av nära och kära.

Min son och mina föräldrar, som åkte tillsammans, var inblandade i en seriekrock på hitvägen. Som tur var mindes sonen att jag tjatat om att luta huvudet mot nackstödet så fort bilen bromsar och när min mamma skrek bromsa lutade han huvudet bakåt.

Han blev rädd, chockad och ledsen, men när det hade gått över tyckte han att det trots allt var lite coolt att ha varit med om något sådant. Plutten! Och tur att det gick bra! Tack den som vakade över dem...! Pappas bil ser lite deformerad ut, men det är bara materiellt.

Nähä, om jag skulle gå ner och ta mig ett litet glas vin kanske? Eller ett glas vatten. Är törstig. Det blir man efter ett jobbigt skidpass. Och vattnet här är så otroligt gott!

I morgon blir det kanske slalom med barnen, eller ännu ett (längd)skidpass. Livet är bra härligt just nu? *hjärta hjärta hjärta*

7 kommentarer:

 1. OJ! Krock! Vad det den jag läste om i tidningen tro? Inte undra på att du har huvudvärk när sonen var inblandad. Vilken tur att det gick bra. :DDDD
  Ta hand om huvudet och ha det gott med familjen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad obehagligt med bilolycka. Väldig tur att det gick bra!
  Njut ordentligt, det är du värd =)

  SvaraRadera
 3. Men oj! Vilken tur att det gick bra med din son och dina föräldrar, bilen går ju alltid att fixa eller byta ut i värsta fall.
  Hoppas att ni njuter av fjällen i fulla drag. Det låter så ;)

  SvaraRadera
 4. Men hjälp??! Så fruktansvärt skönt att det gick bra! Och vilken sinnesnärvaro han har din pojk!

  SvaraRadera
 5. Oj, vilken tur att det gick bra!
  Och vad du verkar ha det skönt :)

  Kramar på er!

  SvaraRadera
 6. Himla tur att allt gick bra i krocken! Och ha en fortsatt härlig semester.

  SvaraRadera
 7. Huvva, det är läskigt att bli påmind om att livet är skört. Skönt att det gick så bra ändå.

  SvaraRadera