onsdag 29 februari 2012

Lyxade till det lite

Vaknade när klockan ringde första gången. Gick upp och kollade att lilltjejen var vaken, hon har en kanin att ta hand om och behöver gå upp lite tidigare - hon var redan uppe. Väckte de andra barnen och gick ner och la mig i sängen igen. Och läste min bok. Nja, inte min bok. Det är i slutet nu och går knappt att lägga ifrån sig! Recension kommer.

Klockan nio tyckte jag nog att jag borde få i mig lite frukost och en kopp kaffe. Så nu sitter jag här och dricker mitt kaffe och ska snart ge mig i kast med mina kokade ägg och min nypressade juice. Ett par knäckemackor får det nog bli också.

Sen blir det nog en extrafrukost innan lunch. Viktigast är att jag får i mig kaffe. Och något som stillar värsta hungern. Sen är jag sugen på mer frukost ett par timmar senare.

Skriva? Ska jag skriva idag? Ja, det ska jag, men om jag ska fortsätta jobba på mina jobbiga uppgifter (de texter jag lagt ut här senaste dagarna) eller på min bok, eller på båda, återstår att se. Jag bör nog prioritera uppgiften så att jag kan släppa den sen. Slippa den.

Och så ska jag beställa fröer. Kanske så och plantera lite. Förhoppningsvis blir det sol idag och några sköna plusgrader.
     .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar