torsdag 4 november 2010

*trallar och hummar*

Jag har sökt jobb *viskar så inte chefen hör*
Tre företag har jag ringt, och fått namn på personer jag ska ringa i morgon. Inte troligt att jag gör det (jag jobbar ju), men jag har namn och nummer i alla fall. Ett företag har jag skickat in ansökan och CV till *hjälp*. Och hoppas såklart att de hör av sig! Hoppashoppashoppas!

Bara det här att jag tittar efter andra jobb och faktiskt skickar ansökan gör att livet känns lite lättare och roligare med ens! Som om det kommer in nya energier i mitt liv. Det här med företagsskapande finns hela tiden med mig också. Samt att jag ska bli författare. (Jamen drömma måste man!)

På söndag ska jag gå och träna igen - också en grej som känns härligt uppfriskande. Body Balance blir det då. Äntligen ska jag bli en balanserad människa!

Ps. Spana gärna in min fotoblogg. Jag har bytt till svart bakgrund, känns som att bilderna kommer fram lite bättre då.?
  .

7 kommentarer:

 1. Söka jobb, det gör jag också, och jag tycker precis som du, att det ger en liten extrakick!

  SvaraRadera
 2. Kanske det som behövs, ett nytt jobb sen är du i balans och mer till freds. Hur det än är så tillbringar man så stor tid på jobbet att det faktiskt är skitviktigt att man trivs för familjelivet blir så mycket enklare och roligare då.
  Kram och lycka till.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Body Balance som komplement till vanlig träning. Man får en ordentlig genomstretchning av kroppen

  SvaraRadera
 4. Pillargon: Visst gör det? Och även om det inte leder någonvart så har det varit kul och spännande under tiden.

  Gafflan: Kanske det... Hoppas det!

  Shamrock: Jag tänkte att jag löptränar på lördag och kör Body Balance på söndag. Har aldrig testat förr, men det verkar skönt.

  SvaraRadera
 5. Jag har äntligen gjort som du. Skickat ansökan hit och dit! Och japp, bara det gör att jag känner mig piggare. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. SIngelmamman: Lycka till till dig med!

  SvaraRadera
 7. Håller med dig! Man får liksom en liten extra energiinjektion. Det KAN ju hända att man faktiskt får napp. Man skapar förutsättningar för förändring.
  Jag håller tummarna för dig!

  SvaraRadera