fredag 12 december 2014

Fredag och huvudvärk igen

Vaknar med dov huvudvärk idag igen. Och ena näsborren lite tilltäppt. Kan det vara resultatet av onsdagens lunch? Den goda torsken med cornflakestäcke, som precis innan vi skulle äta blev nyst på av en genomförkyld unge. Orutinerat av mig att inte skydda maten och min tallrik med mjölkpaket och vattenkanna. Jag visste ju att ungen var jätteförkyld.

Att inte äta var inget alternativ. Jag var alldeles för hungrig för det och maten på kyrkans förskola är så fantastiskt god och vällagad! Undrar vad kommunens kockar får för instruktioner och recept? Deras mat är inte i närheten, tyvärr.

Idag ska jag jobba på fritids igen. Mitt favoritställe tror jag, trots att jag inte får lagad lunch. Men att få spela innebandy med 7-åringar! Att få spela fotbollsspel (sådant som Chandler och Joey i Vänner spelade)! Det är hur kul som helst. Jag suger på fotbollsspelet kan jag meddela. Men är rätt grym på innebandy.

Det absolut bästa med fritids är de sköna arbetstiderna. Börjar 12 och slutar 15:30, i alla fall idag. Det blir inte mycket pengar i lönekuvertet, men pengar är faktiskt inte allt. Särskilt inte nu när jag fick skatteåterbäring igår. Läs inlägg [här].

I eftermiddag, en halvtimme efter jag slutat, ska jag träna. Ska bli skönt. Måtte huvudvärken gett sig av innan dess. Ikväll ska barnen och jag se på Frost.


2 kommentarer: