lördag 17 januari 2015

Ett år äldre ...

Jag har fyllt år sen sist. Nu är jag 43. Och sällar mig på allvar till de som hävdar att de inte är mer än 27, no matter what age. 43. Helt otroligt. Jag är fortfarande knappt 30, men med lite stelare kropp. Och något tröttare. Igår la jag mig halv tio. Eller ja, innan jag var klar med allt hann klockan bli tio över tio. Då slocknade jag direkt.

Tjugo i åtta ringde klockan i morse. Måste ställa den på väckning för att inte sova för många timmar och vakna med huvudvärk och få hela lördagen förstörd.

Mina döttrar hade köpt en bok om vegetarisk matlagning till mig! De vet att jag vill lära mig att laga vegetarisk mat. Och så tyckte de säkert att en kokbok var på sin plats. Annars händer kanske inte så mycket.

Av mannen (och barnen) fick jag en helg i Italien till sommaren. Han och jag åker dit, bor på hotell, badar och har det gott. Underbart! Börjar redan fundera vilka kläder och skor jag ska packa ner. Tre km sydväst om Amalfi ska vi bo. Det kommer bli en del promenader så bekväma skor är självklart. Och en del bad, så bikini måste med. Och en del mat och vin, så finklänning är också självklart. En hel del cappuccino och kanske en och annan pizza. Kanske också gelato. Åh, herregud, kan det bli juni snart?


1 kommentar:

  1. Ligger lite efter med bloggläsandet... Grattis, igen! Åh, vill också resa till Italien! Låter jättemysigt!

    SvaraRadera