måndag 9 april 2012

Det är mycket nu...

Vi ska ju till USA i sommar. Tre veckor. Sista veckan är spikad och hotell är bokat. Men de två första är det inte. Vi har en idé om vart vi ska och vad vi ska göra, men inget är klart.

Idag har vi också sett till att boka hotell i NY för första natten samt bussresa från NY till Washington DC. Därifrån ska vi sen till North Carolina, men vi vet ännu inte om vi åker resten av vägen den dagen eller om vi stannar en natt i DC för att dagen därpå åka vidare.

Och som om inte det vore nog går jag och funderar på hur jag ska fixa i trädgården. Jag fick ju ett presentkort på Trädgårdsforum och är just nu jättesugen på att köpa växter och krukor och annat! Har plats för lite buskar, och funderar på att bygga lite staket också. Eller ja, inte jag - det får ju bli "vi" som bygger det.

För bara buskar kan bli trist. Då skulle jag nog funderat på en häck för länge sen. Och lätt att veta vilken typ av häck jag vill ha. Daaah!

Så många beslut som bara hänger i luften!

Inte bra för en som i vissa fall har sjukt kontrollbehov. Och grav ambivalens.


Jag skriver lite idag, på min bok, men det går lite halvtrögt. Fast å andra sidan är det ju helg och då kan man ju få ta det lite halvlugnt.

Här är jämngrått idag och det regnar. I förmiddags snöade det.

Trots blötväder fick jag med mig maken ut på promenad. Innan jag lägger mig i soffan ikväll och glor på tv ska jag ta mig en sväng till. Nu jäklar ska jag försöka komma upp i tio tusen steg om dagen. Bara ska!
.

5 kommentarer:

 1. Åh vad avis jag blev... USA är så jäkla underbart! Bara människorna är så härliga, så annorlunda mot vi stela svenskar...

  SvaraRadera
 2. Härligt att få planera en USA-resa, jag åker i slutet av septemerb till Florida.

  SvaraRadera
 3. Klart ni skall stanna i Washington, finns så mkt att se!!!

  SvaraRadera
 4. Renée: USA är härligt! Jag längtar!

  Susanne: Florida lockar mig inte alls, men jag hoppas jag kommer gilla det när vi kommer dit.

  Anonym: Vi ska spendera några dagar i Washington, men vi har inte bestämt oss för att göra det direkt eller ta det på tillbakavägen, efter North Carolina och Florida.

  SvaraRadera
 5. Härligt! Ska också dit i sommar med alla mina barn! Fast på andra sidan. Kalifornien. Längtar också!

  SvaraRadera