lördag 14 april 2012

God morgon (?)

Trött och ned huvudvärk.

Jobbade igår och i förrgår. Igår kväll var det disco för sonens klass. Kalas ihop med en klasskompis.

Då jag var bannlyst (pga liiite för mycket löfte om att komma och dansa coolt för honom och de andra) fick jag sitta och dricka vin med den andra mamman. Stackars mig! Behöva dricka vin en fredagkväll...!

Idag ska två barn spela match och en ska spela pingis.

Maken är iväg på möte.

Och jag, jag ska titta på en av matcherna. Den startar om 45 minuter. Undrar om jag hinner både sova, äta frukost och snygga till mig? Knappast.

Sen ska jag skriva om min uppgift. Fick respons igår. Och den tolkar jag som svidande och som att jag suger elefantba... Jag måste GESTALTA mer. (Gaaaaah!) Och sluta ta mina blivande läsare för idioter.

(Gaaah! Gaaaah! Gaaah!)

Ok. Headache, time to leave my body. Now!!!

3 kommentarer:

 1. Jag tror inte att kritiken var så svidande. Du är nog medveten om just det där. Jag tycker mig ha läst att du själv påpekat det här flera gånger. Lycka till!
  PS. Om du var tvungen att kolla en match här idag så fick du göra det i blötsnö.

  SvaraRadera
 2. Har du lämnat något du skrivit till lektör/coach? Vad bra att ha någon som ger respons på det man skriver. Det skulle jag också behöva.

  SvaraRadera
 3. Singelmamman: Nej, det var den inte. Men jag skulle tycka att det vore skönt om jag var en naturbegåvning.....

  Kati: Nej! Jag går en skrivarkurs! Och det var en uppgift jag lämnat in och fått respons på. Min bok är inte riktigt där än att få ett utlåtande av någon.... tyvärr! :)

  SvaraRadera