måndag 9 april 2012

Kvällen, igen

Tio tusen steg. Jodå. Men det krävdes två promenader i regn också. Men vi har ett litet vad maken och jag. Han ska gå 12000 steg om dagen och jag ska gå 10000.

Vi har ännu inte bestämt vad det blir för pris. Men jag kan tänka mig att jag nöjer mig med bättre hälsa och en snygg(are) man.

Nej, jag tänker inte bara på att det är (otroligt mycket) snyggare med platt mage än en rund mage på en man. Jag tänker även på hälsan. Det är inte hälsosamt med mage. Ok, maken har ingen jättemage, men en begynnande sådan. Och tar man inte tag i det blir det snart beyond begynnande. Too late to go back liksom.

Skönt att med all rätt kunna skylla på hälsan när man egentligen är ute efter lite ögongodis!

Själv tänkte jag köpa mig ett par stora bröst innan vi ska till Florida. För det tror jag att man måste ha för att lyckas. Och sen ska jag gå i en minimal trekantsbikini.

Om jag ska ta och sluta tramsa? Okejdå.
       .

1 kommentar:

  1. Kul att läsa om dina tankar på resan. Skrattade när jag märkte att du mitt i ett sammanhang förflyttat dig till trädgården. Snacka om skilda världar. Jag stöttar dig till 100% i det här med hälsa promenader och ögongodis. Hos oss är det tvärtom och nu efter att ha läst det du skrev förstår jag varför sambon alltid vill ha med mig på promenader. Jag som trodde det var det intellektuella sällskapet
    Ha det bra

    SvaraRadera