söndag 8 april 2012

Jag är så ledig!

Finns inte ork eller tid för att blogga. Tror jag. Eller så är jag bara hejdlöst lat.

Jag har ätit massor av påskmat, försökt att inte fylla hela sockerransonen genom att dricka Påskmust, fyllt hela årets sockerranson på sockerstinna men ack så förföriskt goda färgglada påskägg. Det finns en ny (?) sort i år som är förrädisk. De är lite prickiga och har annan färg inuti. Och jättegoda! De andra är bara goda för att de innehåller socker.

Men det var igår och förregår det. Idag är en ny dag. Jag gör en Jesus och återuppstår. Nu är det nolltolerans som gäller igen. Därför blev det en långpromenad för hela familjen idag. Vi var och tittade på lamm, och frös i vinden, och njöt av solen där det var lä ... Vi behövde röra på oss efter allt detta godisintag.

Sockret gör mig dålig. Eller så är det mängden godis som gör det. Jag kan inte sluta äta när jag väl har börjat. Jag kan smälla i mig löjliga mängder. Jag får hjärtklappning och nästan svettningar.

Men fett och salt går bra. Hej chips!

Nu blir det snart middag. Sallad till de stora och Sibylla till de små. Och så vin till alla som äter sallad. För att liksom jämna ut kaloriintaget.
        .

3 kommentarer:

  1. Har försökt vara måttlig med sockerintaget under helgen men igår spårade det ur. På mitt Konusm hade dom bytt ut alla mindre lösgodispåsar mot megastora påskpåsar. Hatar när dom gör så för jag kommer alltid hem med mer än jag tål.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hjärtklappning och svettningar, du har inte kommit i klimakteriet? *duckar*

    SvaraRadera