söndag 15 april 2012

Hejdå helgen

Gud vad fort den svischade förbi. Nyss var det fredag morgon och nu är det snart måndag morgon.

I fredags blev jag inringd till ett jobb. Jättekul förstås, men just i fredags var det stressigt...

Jag vaknade innan klockan ringde (hade på känn att telefonen snart skulle ringa) och låg och planerade dagen. Skulle börja med en tjugominuters promenad och sen en välbehövlig dusch. Sen frukost, kaffe och skriva! Jag var så sugen på att skriva redan i torsdags, men då ringde de efter mig.

Jag hann inte ens tänka klart planeringen innan det ringde! Jobba mellan 9 och 17? På ett dagis ganska nära mig. (Inte lika nära som i torsdags men nästan.) Såklart jag sa ja!

Så någon promenad blev det inte, ej heller lunch av kycklingen som var framplockad och låg i kylen på tining (fatta framförhållningen! Kors i taket)

Så jag jobbade hela fredagen. På jättefin och jätteny förskola. Inte lika trevligt och roligt som dagen innan, men det var kanske inte så konstigt! Då, i torsdags, vikarierade jag på samma dagis som min äldsta gick på! Några fröknar från den tiden var fortfarande kvar och de kände igen mig och mindes dottern! Hur mysigt och trevligt som helst ju.

När klockan slog fem fick jag skynda mig hem. Vi skulle anordna födelsedagsdisco för sonen och hans kompis. Stress stress! Och huvudvärken var ett faktum sen tidig morgon. Inte jättekul.

Värken försvann medan jag satt hemma hos kompisens mamma och drack vin och pratade! Vi mammor var bannlysta, endast papporna fick vara där och styra upp.

Inte mig emot. Jag är bättre på att dricka vin än att anordna disco. Jag vill ju bara dansa! Och det fick jag ABSOLUT INTE göra för sonen. Han hade dött. Och tagit mig med sig.

Så jag satt och drack vin, som sagt och hade jättetrevligt!

Sen kom huvudvärken tillbaka lagom tills jag gick och la mig, så gårdagen gick i huvudvärkens och illamåendets tecken. Och nej, såå mycket vin drack jag inte så att jag kan skylla på den. Tyvärr. Den här sablarns värken är något annat. Två lördagar i rad nu tror jag att det är. Jäkla skit. Förstöra en go dag på det viset.

I nästa inlägg ska jag berätta om dagen. Det blir en del trädgård.
    .

2 kommentarer:

 1. Oj oj. Vin och huvudvärk och jag är inte kompatibla. Eller jo, vin och huvudvärk är det helt klart, lever i symbios.
  sa nej till vin för många många år sedan och det har hjälp.

  Den kommer ibland, tar med sig herr migrän till och med. Men mer sällan.

  Bara ett tips i all välmening.

  ha det gött!

  SvaraRadera
 2. Den här värken kom innan vinet... Och det var inte mycket vin heller. Bara mycket värk... :(

  SvaraRadera