onsdag 1 maj 2013

Om det varit en helt underbar första maj?

Om det har!

Jag började dagen med en kopp kaffe, sen blev det frukost och TRÄNING! Ett jätteskönt styrkepass (med kroppen som enda redskap, vilket räckte gott och väl - jädrar vad tung jag är) i en tjejs trädgård tillsammans med åtta-nio andra ... Förhoppningsvis blir det fler sådana pass. Underbart! Jag har varit GLAD och LYCKLIG och STOLT hela dagen.

Borde kanske träna lite oftare?

Sen har det blivit fix i trädgården och i växthuset, kaffe i solen och grillpremiär. Helt otroligt skön dag. Ljuvligt underbar. Men jäkligt kallt i skuggan! Herregud vad jag har frusit ihjäl idag, när jag inte orkat klä på mig när jag gått ut ur växthuset.

Snart kommer väl värmen också, sägs det i alla fall. Jag tycker att chanserna för en bra sommar ökar för varje kall vecka. Hoppas att jag har rätt. Vill verkligen ha en solig och varm sommar i år. Helst utan mygg och knott. Det borde vi få som kompensation för lång och kall vinter och vår.

Nu ska jag duscha medan jag fortfarande kan röra armarna. I morgon kommer jag behöva hemtjänst för att borsta tänderna. Vågar inte tänka på hur det ska bli med cyklingen till jobbet.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar