onsdag 9 maj 2012

Mitt humör, mitt humör...

Vi har ingen mat hemma, så det fick bli Icas vidriga pruttstinkande köttbullar (vad är de gjorda av egentligen?!) och makaroner. Mos till mig.

Men så är mjölken slut. Sonen var vänlig nog att spara en slatt i morse. Det blev lite drygt en halv cm i ett litet glas. Men tack så väldans mycket. Att jag inte gick i taket! För avsaknad av mjölk.

Allt är bara fel. Och jag hinner inte åka och handla. Såvida jag inte vill stressa ihjäl mig och inte hinna äta. Dotterns pingis börjar klockan 17.00 - vilket skämt till tid! Hur många föräldrar har ens slutat jobba då? Så dumt. Men när klockan är 18.20 och vi är hemma igen är jag rätt glad att det börjar så tidigt.

Barnen på dagis har varit helt rabiata idag. Jag har fått ryta till med fulrösten flera gånger, och jag tycker inte om det. Men när inget annat hjälper. För inte är det väl tillåtet att slå barn igen, eller? (OBS. Jag skojar bara. Bäst att jag lägger till det, för den som kanske inte kan läsa in ironi.)

Nä, den här skitdagen får snart vara slut.

(Nu vet jag, det är den minimala lunchens fel. Jag var nästan lika hungrig när jag hade ätit som jag var innan. Pyttelite mat idag.) (Så bra att jag kan ta igen det nu med min ytterst delikata fin-middag.) (Jag var ironisk igen.)
     ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar