söndag 15 december 2013

Det här kallar jag sovmorgon

Kvart i tio vaknade jag. Var uppe kvart över sju men gick och la mig igen. Skönt.

Nu har jag fixat en kopp kaffe, hoppat i myskläderna och ska kanske redigera en stund. Hade tänkt ha en skrivfri dag idag, men jag vill inte! Det är fördelen med att vara "egen" - bestämmer själv!

I eftermiddag ska maken släppa av mig och tjejerna på Allum för att göra något ärende på Marstrand. Sen hämtar han oss några timmar senare.

Dessvärre kommer halva Partille vara på Allum idag. Robin Stjernberg ska dit. Jag kan inte i ord beskriva hur jobbigt det är med folkmassor och trängsel.

En sak att glädja mig åt är däremot att jag slipper leta parkering! HATAR att hitta parkering och att parkera, och senare backa ut och åka därifrån. En gång åkte jag till Allum (tar en kvart) men hittade ingen parkering, så jag åkte hem igen. Aldrig att jag åker varv efter varv för att leta efter en ledig, kanske stå och vänta på någon som ska backa ut för att sen försöka komma rätt i rutan. Och tänk om någon annan kommer och snor rutan före mig?! Stressen! Paniken! Nej.

Eh. Jag ser ju hur det låter medan jag skriver. Vad är problemet, egentligen? Och hur ofta händer det att någon stjäl en ruta mitt framför ögonen? Om så skulle ske skulle jag inte ställa till någon scen. Kanske peka ett visst finger ut genom rutan. Kanske vilja gå fram till bilen och spotta på rutan. Vilja, men inte göra. Herregud. Är väl en mogen kvinna?!

Jaja. Får ta på mig det stora leendet och det enorma tålamodet. Kommer gå jättebra. I värsta (?) fall får det bli en påse fingodis från svindyra godisbutiken.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar