söndag 2 november 2014

Inget NaNoWriMo i år heller

I år funderade jag faktiskt på allvar att delta. En novellidé som spirar i bakhuvudet så fort mitt skrivande kör fast eller krampar, var jag sugen att spåna vidare på under november månad. Kändes till och med riktigt spännande ett tag. 1667 ord (tror jag) per dag, det klarar jag.

Och för vän av NaNoWriMo-ordning: Det är ingen riktig novell jag spånar på utan en kortroman eller en novellsamling. Av något slag.

Men jag har kommit fram till att inte delta i år heller. Jag lägger den tiden och kraften på mitt nuvarande manus istället. Tid har jag, men handen och armen orkar inte hur mycket som helst. Och jag vill inte lägga mitt romanmanus åt sidan en hel månad.

Idag är det söndag och söndag betyder skrivardag.
.

5 kommentarer:

 1. Sv: Tack för tipset, ska masa mig ut och köpa ingefära.

  SvaraRadera
 2. Om du vill boosta skrivandet kan du ju alltid delta inofficiellt så att säga, och bara bestämma dig för att skriva minst 1667 ord per dag under november månad på ditt pågående manus. :) pepp pepp!

  SvaraRadera
 3. Susanne: Gör det!

  Kati: Det är en bra idé! Då har jag lite att skriva ikapp idag … missade att skriva igår. Eller ja, took a day off.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med. Skulle ju vara direkt dumt att lämna ett manus du håller på med i en hel månad. Men att ha ett mål varje dag kan ju vara bra i alla fall.
  Jag har precis klarat av dag 2 och redan insett att minst 50% skulle behöva strykas om det någonsin skulle kunna bli något av det. Men, så länge räkneverket visar rätt siffror är jag nöjd ändå.

  SvaraRadera
 5. Den där tjockisen: Heja på! :)

  SvaraRadera