måndag 21 mars 2016

The best of days


Sol och nästan tvågradigt ute. Ogräset går lätt att rycka upp så här års. Jag har redan hunnit ta mig en liten vända i trädgården. Det är så skönt.

Strax ska jag hänga tvätt. Efter det ska jag så lite fröer och efter det ska jag fortsätta skriva lite till. Skrev om ett skrivet kapitel och det blev mycket bättre.


Dock har jag inte kommit på någon lösning för den fastkörda karaktären, men det får lösa sig. Skriver på de andra två istället. Det händer massor i deras liv, som tur är.

Inser också att jag har en usel inledning, men det går alltid att fixa till i efterhand.


Älskar när jag har olika saker att göra på dagarna. Och helst när det är sol och blå himmel. Just nu börjar det mulna på, men så länge det är uppehåll är det ändå okej.


4 kommentarer:

 1. Du har det i dig, det ska bara komma ut! Och jag väntar på din första bok, det vet du!!!
  Måste fråga nåt som jag absolut inte har med att göra, men arbetar du med reklam inne i stan (Gbg) ibland? Jag vet inte om jag talt om det men innan vi flyttade till landet på heltid bodde vi i Mölnlycke i alla år! Så det jag känner extra för ditt samhälle, jag har ju förstått var det är!
  Kul med nabor!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja, jag vill minnas att du har berättat att du är från Mölnlycke, det låter bekant när du skriver det :)
  Och ja, jag vikarierar på en reklambyrå som ligger på Kungstorget, GBG, med utsikt över Saluhallen, Storan mm. :)

  SvaraRadera
 3. Jag är inne i en period där jag längtar så tillbaka till storstan och när jag hör att du har ditt kontor mitt i prick så blir jag lite (Obs! INTE lite, mycket, ska det vara) avis....vi hade ju bara landet här förr och fick för oss att det var melodin och det är det väl en del av året, men..................take me back. I alla fall idag. Svinkallt, spöregnar, grågrått.
  Sorry, att jag upprepat mig, hade ingen aning jag nämnt det om M-e tidigare.....jo, kanske när du säger det nu. Ja, ja. Får väl flytta tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara om du upprepar dig, jag har så dåligt minne att jag behöver upprepningar lite titt som tätt! :)
   Flyttar du tillbaka, eller bara är i stan på besök får du gärna höra av dig om du vill ta en fika :)

   Radera