tisdag 21 november 2023

Träningsvärk och både lugn och stressig helg


Det blev ganska rejäl träningsvärk efter gymmet förra veckan. Förstås. Och jag kände mig lite halvrisig men ingen förkylning bröt ut (även om jag känner att den ligger och lurar pga ständigt sliten pga sömnbrist och lågt energiintag.) 

Jag har inte vant mig vid att vara uppe och igång när klockan är 23 ... men det går lättare än jag trodde.

Helgen blev både jättestressig (lördagen) och behaglig (söndagen). I lördags slarvade jag med både mat och vatten, vilket var dumt för på söndagen vaknade jag med världens huvudvärk. Den kom dock under kontroll lagom tills jag gick till bussen. Då kom istället den Enorma Tröttheten. 

Att det blev en lugn arbetsdag var oerhört välkommet och välbehövligt. Så himla skönt att inte behöva stressa ihjäl sig för att hinna med allt. (Nattpersonalen blir inte glad om det finns saker kvar från em-passet. Vi ska tydligen bara hjälpas åt åt ena hållet ...) 

Igår passade jag på att åka till optikern och få mina bågar fixade. Skruven som håller ihop skalm med båge hotade att ramla loss igen ... och när jag ändå var där gnällde jag lite på att glaset och bågen går emot kinden när jag ler men hon fixade det åt mig och jag blev så glad och lycklig. Trodde inte att det gick att göra. Det har verkligen STÖRT mig att glaset kladdas ner varje gång jag ler. Och nu är det åtgärdat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar