fredag 7 januari 2011

Bulle i ugnen

En surdegsklump! Min första. Hoppas det smakar lika bra som det ser ut.

Hoppas att jag tycker om surdegsbröd.

13 kommentarer:

  1. Spännande! Väntar på smakutlåtande...

    SvaraRadera
  2. Surdegsbröd som är så jättegott

    SvaraRadera
  3. härligt! Jag ser att du surar rejält på fredagskvällen :D

    SvaraRadera
  4. Åh, vad gott det ser ut! Och vad gott det måste dofta ;)

    SvaraRadera
  5. Har du låtit brödet stå kvar i ugnen efter att du stängt av värmen?

    tagit ut brödet när de é svalt och lindat in det i en bakduk och sedan i en plastpåse?

    Isf ska de ligga i 2 dygn innan du skär i det. För ett surdegsbröd mognar om de får ligga nån dag efter baket orört:)

    Ska göra en liten sats och filma hur jag gör. Så kan de nog bli lite lättare för alla att förstå .Jag é ingen hejare av surdeg heller:)

    SvaraRadera
  6. Så fin den ser ut! Ocj god. Du har många talanger, du!

    SvaraRadera
  7. Surdeg låter ju inte så gott... hihi
    Själv tar jag mig en pepparkaka ur julens burk.

    SvaraRadera
  8. Proffsigt!
    Säkert jättegott!
    Trevlig helg.

    SvaraRadera
  9. det finns många andra surdegs bröd som é mycket godare än just detta:)

    SvaraRadera
  10. Catharina: Jag med!

    Shamrock: Har du smakat rågsurdegsbröd?

    Perny: Surar som bara den!


    Elin: Nja, doftar lite... surt. Inte det vanliga bröddoftandet direkt.

    Gårman: Det ser rätt bra ut, hoppas det smakar gott också!

    Chili: Det låg i ugnen hela natten, nu i duk och påse.

    Susanne: Hoppas jag med.

    M.: Vi får väl se om jag har brödbakartalang...

    Maud: Jo, gott och nyttigt låter det!

    Ting: Hoppas! Tack detsamma!

    Chili: Och det säger du nu?!? : )

    SvaraRadera