måndag 30 mars 2015

Oroar mig för fel saker tror jag

Vissa saker kan störa och oroa ihjäl mig! Som det här att sopbilen inte tömde vår soptunna idag. (Mötte den när jag kom hem från jobbet, så jag vet att den varit här.)

Soptunnan står någon meter in från vägen. Kanske en och en halv meter, jag vet inte. Det har aldrig tidigare varit skäl att inte tömma. (Har dessutom för mig att gränsen varit längre tidigare. Kanske har de ändrat - utan att informera.)

Tycker det är fult när företag lägger över en stor del av ansvaret på kunderna. Att det är upp till mig att hålla koll på när tömning sker - de informerar inte ens om tömningsdagar på sin hemsida. Eller när de ändrar rutiner hux flux och tänker "Kunden får skylla sig själv som inte håller sig informerad".

Soptunnan är full. Det kan kanske med lite god vilja och ett rejält tryck gå ner en påse till. Men då finns risk att någon påse längre ner spricker och går sönder.

Och kundtjänst stängde en halvimme innan jag kom hem. Fint. Bra service där.

Så hur gör vi nu? Två veckor (?) till nästa tömning. Att ställa påsar vid sidan om är inget alternativ. Såvida vi inte känner för att få soporna utspridda av skatorna … och det känner vi inte för.

Hungrig är jag också. Och klippan i mitt liv har möte till sent. Ikväll igen. Varenda förbannade kväll, nästan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar