onsdag 15 juni 2016

Blogger-bloggare, hjälp mig!


Jag är riktigt putt på Blogspot, eller Blogger eller vad det nu heter. Jag ser inte längre markören i inlägget, och det retar mig. Jag vill kunna förflytta mig (eller markören, snarare) med hjälp av pilarna, när jag ska göra ändringar. Men se det går inte! Jo, jag kan flytta den, men jag ser inte var den hamnar. Den borde blinka för att visa var den befinner sig, men det gör den inte.

Någon mer som har samma irriterande fel och vet varför? Eller är jag ensam i bloggosfären om detta högst irriterande problem?

Ska jag behöva byta bloggportal? För så här kan vi inte fortsätta. Jag blir tokig.


2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig kunnat göra inlägg via blogger/blogspot (vet inte heller vad det heter), jag har aldrig förstått mig på det. Jag har alltid gjort det via Windows Live Writer (ingår i något som heter Windows Live Essentials). Men så i vintras sade tydligen blogger/blogspot som ägs av google upp avtalet med Windows och det gick inte längre att göra inlägg. Men trägen vinner, jag hittade att några frivilliga på Windows gjort ett nytt liknande program som man kan ladda ner från nätet: Open Live Writer. Jag har en pc, ingen Mac just nu, vilket jag inbillar mig att du har, men jag tror det går ändå.

    Det är inte Sarah Bernard pionen som du letar efter? Maffig, ljusrosa, dubbel, doftar gudomligt......Om min Sarah gör fröer ska du få, men jag tror det är ett väldigt långsamt sätt att göra pioner på och väldigt osäkert oxå. OM den ens gör frökapslar, inte alltid säkert har jag märkt.

    Kramar på dig!

    SvaraRadera
  2. Kan tyvärr inte bidra med något svar....

    SvaraRadera