fredag 10 juni 2016

Det här är himla kul!

Att hitta sin egen bok i någon annans sammanhang är häftigt! Riktigt kul. Hoppas att den blir uppskattad, DDT.

Hittills har boken blivit förvånansvärt väl mottagen. Det är nästan så att jag börjar längta efter lite konstruktiv kritik ... Av beröm blir man glad, men av kritik blir man bättre.

Fast jag ska inte önska för mycket. Är otroligt lycklig över alla fina ord och beröm som folk öser över mig. Måtte det aldrig sluta! :)


3 kommentarer:

 1. Borde skrivit här tidigare. Jag läste ut boken i fredags kväll, men det är så jobbigt att kommentera på mobilen att jag inte orkade.

  Jag är så enormt imponerad av prestationen. Det finns säkert en miljon svenskar som vill skriva en bok, men hur många gör det? Nästan ingen. För det kräver så mycket tid, så mycket tänkande och så otroligt mycket redigering. De flesta ger nog upp efter 40-50 sidor. Bara att skriva en hel bok är värt en guldstjärna. Att dessutom få ett förlag att nappa, då är man värd champagne. (även om det är äckligt!)

  Jag läser verkligen inte speciellt mycket i den här genren. Min smak är ganska mycket mörkare. Men det hindrade mig inte från att läsa hela boken i tre sittningar. Hade jag inte varit tvungen att kliva av bussen hade det troligtvis bara blivit två. Mycket underhållande och lättläst.
  Hur känns det egentligen? Du har slitit i säkert ett år med att skriva den här boken och så plöjer jag igenom den på ett par timmar. Känns det bra eller konstigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tar dig tid att skriva! Och tack för att du alls köper boken, trots att det inte är din genre! :) Jag blir jätteglad.

   Jag är också snabbläsare, och jag tänker mycket på det nu när jag vet hur oändligt mycket tid och energi som läggs ner på en bok. Jag kan läsa ut en roman på några timmar. Det känns lite sådär, när jag tänker på det ... Samtidigt tänker jag att en bra bok måste läsas ut så fort som möjligt! (Bara sega böcker tar lång tid.) :)
   Så jo, det känns bra att du läste ut den fort!

   Radera
 2. Skönt att höra. :)

  Bara för att jag normalt inte är någon storkonsument av genren, betyder det ju inte att jag inte är nyfiken. Jag har ju läst om ditt skrivande i flera år, klart att jag måste läsa boken. Däremot har jag väldigt lite att jämföra med och jag hade nog aldrig hittat boken spontant.
  Och du har helt rätt. Snabbläsning är ett bra betyg.

  SvaraRadera