lördag 26 september 2009

Och nu, slut i rutan


Ska jag vara ärlig så känns det helt ok att gå och lägga sig. Och inte bara ok utan jätteskönt! Jag är verkligen ingen partypingla längre! Och jag saknar det inte heller... Jag har haft mina supa-år och det är bra så!

Men om några veckor smäller det! Då ska vi till Varberg och göra den staden osäker! HAHAHAHA! Jäklar i min låda! Måtte jag inte bli trött vid 20-tiden och gå och lägga mig. Det vore ju tråkigt. Sådär fräckt att komma till jobbet och berätta att jodå, jag var minsann ute i lördags men jag gick och la mig tidigt.

Inte för att jag skryter om att jag varit ute. Ens när det har hänt. Men en tjejhelg är ju ändå en tjejhelg. Med skön spa, massor av skratt och flams och trams, massor av förfest, smink och dans! (Hade jag varit ett par decennier yngre hade det såklart handlat om killar: strul och sk. borfall! Men nu är vi alla, nästan, stadgade och småbarnsföräldrar - och med mer eller mindre äkta män vid våra sidor - och då får det inte handla om killar. What so ever! Och det gör det ju såklart inte heller! Som om det någonsin raggade någon på mig. I wish, dock!)

Eh. Nu tappade jag tråden igen. Som alltid. Och jag tror att jag skulle kunna skriva en bok? Ärligt?! Baaaah.

Synd.

Men jag undrar - fanns det någonsin en tråd?

*släpar mig själv ifrån bloggen, innan det kommer en massa flummiga pinsamheter ur fingrarna*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar