måndag 18 november 2013

Det är ju roligt ju

Glömmer både tid och rum när jag skriver. Det går dock lite trögt, och det känns ibland som att jag rör ihop sakerna mer än jag rättar till … Hoppas att det ska vara så. Annars gör jag fel.

Nu får det bli en kopp kaffe, och kanske en promenad. Behöver nog luft. Och röra lite på benen. Att gå och jobba i morgon mottas med motstridiga känslor i mitt inre. Tänker istället på trevligheterna som infaller efter jobbet - ska träffa en kompis på stan! Himla mysigt!
.

2 kommentarer:

  1. Du kan alltid göra en fiffig liten lista under genomläsningen över vad du ska rätta till och beta av den systematiskt, ett problemområde i taget. Det brukar ofta funka för mig så det är ett tips.

    SvaraRadera
  2. Kati: Jag får nog anamma det, för jag märker att jag ibland glömmer bort vad det är jag gör. Tex om jag ska ändra något, eller flytta ett kapitel, då kan jag helt plötsligt hitta något annat som ska ändras och så har jag glömt det första jag skulle ändra. Eller så är jag och småhattar lite här och var och vips har jag dubletter av vissa händelser.

    SvaraRadera