söndag 10 augusti 2014

Hemma igen!

Nästan direkt efter vi kom hem efter vår roadtrip i södra Europa åkte vi till Öland. Via ett väldigt hett Helsingborg och Eskilscupen. Sonen vann sin final, vilket gjorde att det kändes helt värt att spendera hela dagen vid olika fotbollsplaner i värmen och bland getingar.

Nu, en vecka senare sitter jag med en kopp kaffe i min egen soffa, tittandes ut över en vildvuxen gräsmatta. Snart är hösten här och det blir kanske annorlunda mot vad jag tänkt mig. Men jag orkar inte tänka på det just nu … än har jag ledigt - så länge jag inte vänder på huvudet och ser alla väskor som ska packas upp och all tvätt som ska tvättas …

Jag har börjat redigera igen också. Trots att jag hade tänkt ha semester på alla sätt. Återkommer till skrivandet i ett senare inlägg. Ska också återkomma med ett inlägg om vår underbara vistelse i underbara Italien. Men först hänga tvätt.
.

1 kommentar:

  1. Välkommen hem. Visst är det lite tråkigt att packa upp, det är roligare att packa ner. Grattis till sonens vinst. Ha det så bra och kram på dig.

    SvaraRadera