måndag 25 augusti 2014

Ny energi - nya tvivel!

Tre chokladbollar och en kopp kaffe. Finfin lunch. Jodå, sockerstoppet går jättebra. Har inte slickat i mig pärlsockret på tallriken!

Skrivandet. *djup suck* Detta evighetsgöra. Som jag ibland älskar över allt annat. Ibland hatar över allt annat. Nu överdrev jag, men det förstod ni säkert.

Naturligtvis ska jag försöka göra mitt bästa i skrivandet. Mina potentiella läsare har rätt att kräva det. Och jag skulle inte känna mig tillfreds om jag bara hafsade ihop något för att bli klar.

Så jag fortsätter kämpa och våndas.

Det som stör mig allra mest är att jag VET att texten kan bli mycket bättre, men att JAG inte klarar av att prestera bättre än så här just nu. Jag behöver skriva ett par, tre manus till innan jag är i närheten av att kunna med att skicka till förlag (i alla fall med hedern i behåll).

Å andra sidan. Det känns bra att jag vet att jag har potential. Det känns hoppfullt på något vis.
.

3 kommentarer:

  1. Hehe, sockersuget är en elak rackare. Så svårt att vara utan. Det enda som hjälper för mig är att utesluta ALLT: Kaffebröd, salta snacks, godis, choklad, glass... Annars triggar det ena igång det andra. Då höll det sig borta en hel månad. (Tills jag medvetet valde att äta det igen)

    SvaraRadera
  2. Shamrock: Verkligen!

    Kati: Jag borde se till att utesluta även salta snacks … i övrigt är det nolltolerans! Och så gäller det att inte börja äta igen för då är det kört.

    SvaraRadera