lördag 3 april 2010

En riktigt härlig påskafton

Vilken dag vi har haft! Solen har skinit från molnfri himmel och idag blev det kaffe sittandes i solskenet i lä - helt underbart.

Idag blev det också en tur till Trädgårdsforum där vi brände en massa pengar på nolltid. Men det är det nog värt, när det grönskar så småningom; två svartvinbärsbuskar, tre andra bärbuskar (som ska få vita blommor och senare svarta vitaminrika bär som jag aldrig hört talas om), en dvärgsyrén i buskformat och en i trädformat ca 1 m hög, tre buskar av något slag med blommor utan bär, och slutligen några fröpåsar (som maken tog hand om - oh no!) och ett gäng vårpenséer.

Ballongerna kom förresten tillrätta, de låg i en kasse som maken ställt undan...

På kvällen blev det grillpremiär. Lammkött av något slag, jättegott! Sallad och egen tzatziki. Och ett Stellenzicht Pinotage. Ett ok vin, men inte som Zinfandel eller Amarone...

Nu blir det väl glo lite på tv. Kanske lite bloggrunda också... Kanske ev diktskrivning. Får se. Kanske lägga ut försöken här?


6 kommentarer:

  1. Tur att ni hittade ballongerna, min fantasi var på väg mot....ja, du vet.

    SvaraRadera
  2. Fru: Jotack jag vet vad du tänkte!!! =))

    SvaraRadera
  3. Att ballongerna kom till rätta, var väl tur, vad är väl ett kalas utan ballonger...
    Ballonger ger mig föresten en idé om ett blogginlägg, får nog fundera på det...

    Klart du ska lägga ut dikterna, vi kan ju vara dina kritiker, med konstruktiv kritik förståss :O)

    SvaraRadera
  4. Det där lät verkligen som en riktigt fin dag! Det förtjänar du :)

    Jag skulle tycka att det vore så skoj ifall du läckte lite dikt här. Hoppas du gör det :)

    SvaraRadera
  5. Pillargon och M.: Jag får se... kanske gör jag det i morgon. Kanske vågar jag inte. Det är verkligen dikt på slöjdnivå. Jag sover på saken så får jag se hur jag känner i morgon. *fegis*

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig dag! Middagen gick ju inte av för hackat! Har verkligen börjat längta efter grillsäsongen. Och klart du ska lägga ut dikterna! Tror inte ett dugg på att du är så usel som du vill påskina! :)

    SvaraRadera