lördag 24 mars 2012

Laga mat

Jag förtränger skickligt att jag ska bjuda på middag idag. Istället kollar jag att jag har ordning på musiken och kan få ljud i högtalarna i vardagsrummet. Och att det finns batterier i microfonerna om vi får lust att spela Lips.

Och så kollar jag att alla vinflaskorna står på kylning och tänker på att efterrätten ska tina och sådant där. Att jag ska laga middag förtränger jag däremot som sagt. Det är inte bra. Det kan bli stressigt mot slutet. Högst troligt blir det det i vanlig jävla ordning.

Jag har inte ens studerat receptet helt och fullt. Det är nämligen tråkigt att följa recept. Men tyvärr ganska bra. Helst om man inte är en hejare i köket. Jag är en hejare i köket, när det gäller annat; som att dricka vin och diska.

Nä, jag har ett uppdrag. Bli kvitt huvudvärken (hej Treo!) och förbereda middagsmaten. Skulle helst vilja göra den själv. Slippa be maken göra den den här gången ...
         .

2 kommentarer:

  1. Jag är inte så glad i att laga mat heller men det börjar att arta sig. Hoppas ni får en alldeles förträfflig kväll hur maten än smakar!

    SvaraRadera
  2. Hahah, som jag. Hysterisk in i det sista men tar ett glas vin till så ordnar sig allt :P

    SvaraRadera