fredag 9 mars 2012

Nu ska jag testa det här med framförhållning

Jag ska trotsa fulvädret och promenera ner till Ica och handla lite mat inför kvällen. På vägen ner (tar knappt 20 minuter att gå) ska jag planera vad vi ska ha och äta och väl i affären ska jag plocka åt mig varorna. Sen går jag hem igen och känner mig duktig.

Varför är det så himla tråkigt det här med att planera och laga mat? Är det för att det är ett måste?
          .

4 kommentarer:

 1. Det tråkigaste är ju att man är duktig och planerar, mens en kommer ju problemet tillbaka nästa dag igen. Det går ju aldrig över! Matlagningen i sig ska vi bara inte prata om...

  SvaraRadera
 2. Håller med dig. Den där vardagsmaten är för tråkig att göra.

  SvaraRadera
 3. Tycker nog att själva handlandet är det absolut tråkigaste. Kanske för att jag aldrig planerar innan. Då blir det stress och en massa jobbiga beslut i affären. Alternativt handlar jag samma som jag alltid handlar och sedan kvarstår ändå problemet "vad ska jag laga" när jag kommer hem...
  Själva lagandet brukar gå rätt bra när jag väl kommer igång. Ätandet har jag sedan absolut inga som helst problem med oavsett vad jag lagat :)

  SvaraRadera
 4. Nipe: Det är nog det värsta ja. Återkommandet.

  Petra: Tyvärr är all mat tråkig. Men, det kan vara kul någon gång ibland, väldigt sällan dock.

  Mockapocka: Planering ja. Det är nog det som är mitt största problem, för om jag planerade skulle allt bli mycket enklare. Då slapp jag ha ångest i affären när jag inte kommer på någon maträtt, och då skulle själva matlagningen bli enklare eftersom jag skulle ha alla råvaror hemma.

  SvaraRadera