torsdag 28 oktober 2010

Inget nytänk här inte

Jag som tycker att det sänds för lite kvalitetsprogram på tv som det är redan, och nu ska det komma ännu mer skräp. Känns inte det här som en något urvattnad och uttjatad variant av något som redan är ganska uttjatat?

Nedan text är hämtad från gp.se:


Systrarna Sofi och Frida Fahrman ska arbeta tillsammans i Kanal 5:s nya program Stylisterna. Konceptet låter som en variant av Project runway och Top model, fast här är vinsten en stajlistassistentpraktik på Sofis Mode. Tio utvalda aspiranter bor tillsammans i en lägenhet i Stockholm samtidigt som de utbildas av stajlisten Helene Falk. Varje vecka får de tävlande ett uppdrag av Frida och Sofi och där den sämst presterande får packa väskorna och åka hem.
-Vi söker en person som älskar mode och kläder och som är beredd att jobba hårt, säger Sofi Fahrman i ett pressmeddelande.
Programmet ska gå i Kanal 5 Play och på Aftonbladet.se nästa år och finansieras delvis av L'Oréal.
  .

6 kommentarer:

  1. Och så ska det tjafsas, gråtas och snackas skit bakom ryggen blant deltagarna...Som vanligt...
    Ge oss något nytt!!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en trevlig resa, trots munblåsor,användandet av gummistövlar, och framförallt.... du har väl prickat av från din lista, så inget är glömt.Ha det gott/ Monika

    SvaraRadera
  3. Läste att Big Brother ska tillbaka också...

    SvaraRadera
  4. Fy fan vad jag är trött på sånt där! Tur att vi inte ser alla kanaler, som femman... Men var är alla riktiga program? Gamla hederliga serier, naturprogram från BBC och annat!

    SvaraRadera
  5. Men suck! Ytterligare ett stimulerande, allmänbildande program alltså! Jiihaaa! Eller inte...

    SvaraRadera
  6. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
    Så känner jag för den program"idén".

    SvaraRadera