fredag 28 juni 2013

Jag är och har alltid varit hopplöst efter

Mina naglar är målade med ett orange lack. Bortser man från att de inte är så snygg målade (halvmörker och efter ett par glas vin) så är det en läcker färg. Bortser man också från att jag har rosa tröja på mig och föreställer sig hur det blir när jag har något mörkblått eller svart på mig, eller min orange sommarklänning - då blir det jättesnyggt!

Färgglatt och somrigt.

Om två tre år kanske även jag vågar mig på mörkblått/denimblått nagellack (Chanel har ett par vrålläckra nyanser som jag jättegärna vill ha - gôrsnyggt på andra 40+:are). Men som sagt, det lär dröja innan jag har "vant mig".

Ungefär som det här med att ha stövlarna utanpå jeansen.
Eller klänning (tunika) tillsammans med jeans!
För att inte tala om det fullständigt vidriga i att ha rött och rosa ihop.
(Uppdatering: ovan punkter har jag vant mig vid, och tycker om idag! Men det tog ett par år ...)

Så jodå. Lagom tills alla andra börjat tröttna på en trend hakar jag på den och tycker att jag är skitläcker!
.

3 kommentarer:

 1. Rött och rosa ihop är intressant för det såg jag för en herrans massa år sen en klänning som Yves Saint Laurent hade gjort och jädrars i min lilla låda så snyggt det var!

  Men på en annan, nix, dream on.

  Så du är också ett fan av Hardangervidda - det är min absoluta favoritplats på jorden (alltså, där jag varit....) och när jag blir snuskigt förmögen, ja, då flyttar jag dit!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. har aldrig förstått vitsen med tunika eller klänning utanpå¨jeans/byxor så jag tycker du gör helt rätt. Dra på en klänning och flasha benen, det är bara sommar en gång om året. :))

  SvaraRadera
 3. Snäckskalsdalen: Nu tycker jag att det är jättesnyggt med rött och rosa! Men då, när det blev inne för 14 år sen tyckte jag det var hemskt ...

  Kati: Jag vande mig och nu tycker jag att det är ganska fint och rätt bekvämt.

  SvaraRadera