torsdag 13 juni 2013

Nu försöka sova

Herregud. Jag vill inte resa känner jag nu. Det är för jobbigt!
När jag checkat in bagaget, vilket jag gör på Landvetter och inte online ska jag förhoppningsvis veta hur jag ska bete mig och var.

Bagaget ska nämligen checkas ut och in igen, någon stans.

Det kommer bli bra. Jag tänker att det som kanske går fel kommer bli en rolig berättelse så småningom. Det som inte dödar blir ett bra blogginlägg som någon klok uttryckte saken en gång i tiden.

Just nu vill jag bara veta att allt kommer gå smärtfritt och helt utan onödig stress. Jag försöker att tänka mig lugn ... jag kan ändå inte påverka något med min oro och min stress. Lika bra att tagga ner. Chilla.
Så inte jag. Men jag borde, för min mages skull och all annan hälsas skull.

Nu försöka somna och inte tänka på vad jag kan ha glömt. Passet är med, liksom pengar, kort och ... bara två par skor och ett par flippflopp! Förutom det paret jag åker i men de ska jag bara använda när jag reser har jag tänkt. Inte mycket när det kommer till mig. Jag brukar alltid ha tokmånga par skor med i onödan.

Enough now. Det finns affärer i USA. Things will lösa sig.
,

3 kommentarer:

  1. Förstår din oro. Jag skulle också vilja åka med någon som tar hand om allt. Men som du säger, det kan ju bli ett roligt blogginlägg.

    Ha det fantastiskt i USA!

    SvaraRadera
  2. Stort lycka till på resan! Man växer av att göra allt det där som känns lite läskigt. Har själv aldrig rest som ensam vuxen med mina barn - tycker att det låter lyxigt! Ha det superskönt!

    SvaraRadera