söndag 9 juni 2013

Klåfingrig och den sköna helgen

Jag hade lite svårt att tyda bokstäverna i bloggen i mobilen ... trodde det var någon uppdatering eller inställning som jag som vanligt struntat i. Nu, sittandes vid datorn upptäckte jag att jag ändrat språket i bloggen! Jag hade några vackra, vad jag gissar är thailändska, krumelurer istället för vanliga svenska.

Jag har inte särskilt stora fingrar, men när det kommer till mobilens tangenter så verkar de vara gigantiska. Mina fingrar alltså.

Nåväl.

Vi har spenderat helgen i vårt egna lilla paradis. Småland. Där vi sedan förra sommaren har rinnande vatten, varmvattenberedare och möjlighet att duscha i trädgården (slang till kökskranen genom fönstret).

I Småland var det betydligt varmare än på västkusten. Vi har haft härlig sommarvärme varje dag och ätit frukost, lunch och middag i trädgården. Helt underbar ljuvligt. Fler sådana dagar i sommar, tack.

När vi kom hem gav jag mig ut och sprang trots major trötthet. Är på gränsen till koma. Satt i bilen och nickade till och somnade hela tiden, jag som aldrig annars somnar i bilen. Det blir till att lägga mig tidigt. Orkar inte byta sängkläder, vilket jag tänkt göra. Får vara glad om jag orkar äta kvällsmat och borsta tänderna.
.

1 kommentar:

  1. låter helt ljuvligt! jag vill också ha ett sommarställe!

    SvaraRadera