söndag 13 april 2014

Det här kallar jag inte sovmorgon

Vaknade tjugo i sex och kunde inte somna om! Började dessutom tänka på mina kvarglömda fingervantar med touchfunktion … de ligger på jobbet någonstans. Och jag orkade inte vända tillbaka de femtio metrarna i fredags eftermiddag för att hämta dem.

Dem låg jag och tänkte på. Och att en mamma sa till mig i fredags att de inte kunde ha utvecklingssamtal på måndag. Och att jag glömde bort att göra en anteckning om det.

Skiiiiit!

Sparkade av mig täcket, klädde på mig, tog bilen trots att jag egentligen kunde promenerat. Larmet på jobbet krånglade och ville inte gå av (gaaaah!), till slut (fyra sekunder kanske, som kändes som evigheter) fick jag tyst på det.

Inga vantar. Någonstans.

Ej heller någon notering om utvecklingssamtal. Okej, kan de missa att notera i blocket, kan väl jag komma undan med att inte ha noterat vem som inte kan ha samtal? (Jag ringde telefonsvararen och berättade.) Det var lite hektiskt i fredags eftersom jag var ensam från halv två till halv sex. Kul. Visserligen bara med åtta barn eftersom den andra avdelningen tog två barn av mig, men ändå! Stressigt var bara förnamnet.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar