tisdag 8 april 2014

Det här med balans i livet

Har lite för lätt att gå lite för mycket all in. Helst när jag gör något som är roligt.

(Eller ja, enbart när jag gör något jag tycker är roligt. Annars nja…nej.) Hur som. Jag tänkte på hemväg från träningspasset att jag faktiskt behöver lite variation i livet, för att få balans. Skrivandet är ett jobb, dagisvikariatet ett annat; trädgården, växthuset och träningen är mina fritidssysselsättningar och hälsofrämjande aktiviteter.

Vikariatet har jag enbart för att få in lite slantar. (Jobbet är absolut inte tråkigt - jag stortrivs när jag väl är det - det är själva grejen att jag är inrutad och måste gå dit som ger motstånd. Hatar måsten och inrutade saker. Usch!) (Men barnen är roliga och det är härligt att vara utomhus på arbetstid, och inte minst: lagad lunch!)

Nu är motståndet ännu starkare och det stavas MANUS och REDIGERING. Och jag ska försöka att inte ta med en bunt till jobbet i morgon för genomgång på rasten. Måste vila lite från redigeringen. (Här är jag och jag inte överens känner jag. Vi kommer att bråka. Ena jag vill ta med åtminstone några sidor, medan andra jag vill lämna det hemma för att verkligen få vila!)

Sans och balans. Jodå.
,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar