tisdag 15 april 2014

Some kind of hårkris

Nej, kris är att ta i. Det är mer en lust jag har. En besatt lust. Jag vill klippa mig och jag tror att det kommer att bli kort den här gången.

Eventuellt fegar jag ur lite och låter det vara "långt" vid öronen. (Haha! Ser axellånga polisonger framför mig.) Riktigt kort i nacken vill jag ha och längre på sidorna. Sån där frisyr som var inne för flera år sen.

Eventuellt kan jag tänka mig snaggat på ena sidan och långt på den andra. Om det inte kräver allt för många minuter av styling på morgonen förstås. Krama i lite produkter och sen låta lufttorka är min melodi. Eventuellt platta lite lugg. På sin höjd.

Åh, vad sugen jag blev nu på att klippa just den frisyren! Vill klippa mig NU!


Men jag ska bärga mig lite, låta tanken gro, sovas på och ältas fram och tillbaka. Men det kommer åka av. Jag har ingen längtan efter långt hår och enda fördelen med nuvarande längd är att jag kan sätta upp det i tofs. Hatar stunden när håret ska schamponeras. Går till jobbet med allt smutsigare hår. Något måste göras.
.

1 kommentar:

  1. Jag med! Jag vill också klippa mig. Problemet är att jag avskyr att sitta hos frisören. Alltså är jag ständigt långhårig och ständigt missnöjd med min frisyr. Men snart måste jag. Polisonger tänker jag dock undvika. Det har jag redan provat en gång, när min kompis skulle klippa min lugg. Det var inte så snyggt.

    SvaraRadera