måndag 25 januari 2010

Jodå, det gick väl bra!


Jag kokade aningens för lite pasta. Kors i taket för jag brukar alltid koka på tok för mycket pasta annars. Men inte idag. Och idag hade det varit väldigt bra om jag hade gjort lite mer pasta, den blev i blötaste laget idag.

Bandspaghetti, shorizokorv, matlagningsgrädde och riven ost. Och aningens för mycket vitpeppar, men det märktes inte så det var väl en perfekt dos då!

Tjejerna tyckte det var jättegott! Kul! Även lilla A som inte gillar stark korv tyckte att den var god och inte alls stark. Se där!

Sallad till. Icke att förglömma.

Sen har jag följt A och kompis till scouterna, en nätt promenad på ca 1000 steg. Perfekt. Mat och motion på samma kväll.

Nu skulle jag kanske köra igång en maskin med tvätt och sen fortsätta skriva..! När jag liksom har ångan uppe, och lusten finns där.

Magen känns bra nu så det verkar som att jag ska till jobbet i morgon. Om inte Gunnar Björklund (eller vad han nu heter) ringer och berättar jag blivit mångmiljonär! Inte för att jag har spelat, men ändå...


3 kommentarer:

  1. Heja dig Agneta!
    Det lät gott det du lagade till mat :)
    Alla mätta och nöjda=nöjd mamma.
    Här åt vi lite kyckling ihopfräst med champinjoner, lök och så creme fraiche+potatis. Det var helt ok det också.

    SvaraRadera
  2. Gafflan: Ja, det var inte dumt alls! Lite för lite pasta, men då lär jag mig kanske det till nästa gång (eller kanske inte)!

    Oslo: Det hade varit fruktansvärt kul att träffa er! Men jag vet inte vilken tid vi befinner oss i Nordby, förmodligen - och förhoppningsvis - redan på tidig förmiddag...

    SvaraRadera