tisdag 26 januari 2010

Men oj så mätt jag (inte) blev


Det fanns två pannkakor över, till mig, från middagen. Två. Det är vad man knör i sig när man redan är mätt. Det går inte att överleva på två pannkakor när man är hungrig. Och i precis detta nu tuggade jag ner en hallonkärna (eller är det frö?) mellan två tänder. Otroligt oskönt. Nu fick jag bort den! Skönt! Nu är jag väldigt stolt över mitt inlägg. Fantastiskt intressant så här långt!

Och hallonkärna? Är det inte dem man pillar ut i samband med att man plockar bäret från busken? Jag menar ju såklart de där små... sakerna som sitter runtom hela hallonet och som gärna fastnar i tänderna. Eller i mellan.

Nä. Nu får jag lägga band på mig. Annars kommer min blogg ligga överst på varenda topplista i hela landet i morgon. Och då får jag proffsbloggarna på mig. Alla blir avundsjuka och alla kommer undra "vem är hon vem är hon? Greta Garbo?"

Ok. Jag ger mig.

Jag är förresten hemma i morgon. Äldsta dottern är sjuk. Synd om henne, skönt för mig (?).


5 kommentarer:

  1. Um, det måste ju vara frö, för kärna å frö är ju samma sak ju. det e ju det som gör att nya hallonbuskar kan komma upp mitt i gräsmattan å låta som ett helt trä när man klipper det med gräsklipparen *veta*

    Såg du inte riktigt förstog html/javascript. Tja det e inte så svårt som det ser ut, men är det nått du vill ha hjälp med så hör av dig så ska vi se om ja kan fixa det.

    SvaraRadera
  2. Lexiia: Kärnan, det tänkte jag att det var den där hårda saken inuti... och fröna de små och många som sitter utanpå...? Hur fasen ser ett hallon ut egentligen? Får kolla upp det till sommaren!

    Vad gulligt att erbjuda hjälp! Jag ska absolut ha dig i åtanke, den dagen jag ev är redo för att lära mig HTML!

    SvaraRadera
  3. Och jag har ledig förmiddag imorgon! Yay! =D

    SvaraRadera
  4. Frö är det nog va?

    Jag är också hemma idag (onsdag). Yngste sonen sjuk (maginfluensa BLÄ!) och de andra två får också vara hemma då. Skönt för mig också att slippa stressa iväg! Alla sover fortfarande. Jätteskönt! Stackars lillknodden bara... Han är så liten till växten, så det här var absolut inte vad han behövde just nu!

    SvaraRadera
  5. Nilla: Skönt vara ledig lite!

    Skomakarstugan: Hoppas din sjuke son snart är frisk och att ni andra klarar er!

    SvaraRadera