lördag 3 mars 2012

God morgon

Tur att jag inte la mig senare än jag gjorde igår. I morse vaknade jag av en klocka som pep någonstans i huset. Till slut lokaliserade jag den i sonens rum. 06,15. Tack för den.

Gick ner och la mig igen bredvid sonen (maken borta och jag vägrar sova ensam). Varken han eller jag kunde somna om så han gick upp till sig och spelade dator och jag gav upp efter en stund och gick ut och powerwalkade. Kände inte för det egentligen, men eftersom känslan är så skön efteråt så visste jag att det var det enda rätta.

En halvtimme senare var jag inne i värmen igen.

Nu har jag fått i mig en kopp kaffe med varm, skummad mjölk och en omgång sängkläder är inslängda i tvättmaskinen. De ska torka utomhus har jag tänkt.

Idag står fotbollsmatch på programmet. Äldsta dottern ska spela sitt livs första (tränings-)match. Hon är nog lite pirrig. Jag (och syskonen) ska dit och titta såklart och heja! Blir härligt i solskenet.

Maken var uppe tidigt och har tömt veboden i gamla torpet. Dessvärre öppnar inte tippen förrän i april så han får köra några vändor till lokala återvinningsstationen och slänga papper, kartong och glas. Resten får ligga i och utanför vår lada tills vi kommer ner nästa gång.

Snart är alltså veboden tömd och de nya ägarna kan börja renovera där. Och komma in där och ställa sin egen skit sina egna saker och slippa vår!
           .

2 kommentarer: