tisdag 12 juni 2012

Hej tisdag!

En maskin är igångkörd och jag har tänkt att jag ska tömma kameran och mobilen på bilder idag. That´s it. Sen ska jag väl sitta med iPaden i knät och lägga patiens. Undrar hur många man måste lägga innan man tröttnar?

De där fönstren som jag tänkt länge ska tvättas kommer nog inte att bli rena idag heller. Inte heller golvet. Det blir till att tvinga något av barnen i morgon att sopa upp det mesta och största och så är det bra med det.

Men, jag städade i kylen igår. Wow! Eller wow och wow, det var nödvändigt som den sanitära olägenhet det var. Två hyllor plockades ur och diskades, en tredje torkades av liksom väggarna. Kvar är resten av hyllorna, lådorna längst ner och de små hyllorna på insidan dörren. Men jag ska väl ha lite att göra när jag kommer hem också?

Idag skiner - sken - solen. Om den fortsätter med det ska jag pyssla om växterna i trädgården. Och sitta i växthuset och andas i stilla takt.

Nu snart frukost och en kopp kaffe.

Men först av allt ska jag vända uppochner på tangentbordet och få bort smulorna som sitter och stör vid bokstaven Ä. Är trött på att behöva bruka våld för att få dit Ä i texten.
       .

5 kommentarer:

 1. En sådan dag skulle jag också kunna tänka mig idag, men det får bli en annan dag det...

  SvaraRadera
 2. Låter bra. Jag ska ligga i solstolen nere på berget och läsa. Det är vad jag orkar med idag. Solskenskram!

  SvaraRadera
 3. Kylen ... den har jag förträngt.

  SvaraRadera
 4. Vuxen och vuxen jag vet inte om det kan vara det. Kan det inte vara så att du har lite mer tid nu för att planera och organisera nu när du är på hemmaplan. Jag gör som dig men jag känner inte att jag är riktigt vuxen. Tror inte att jag kommer att bli det och gillar tanken. Sen det här med städningen som tur är så ska ingen annan än familjen in i kylskåpet så jag tycker du får dispens med resten av hyllorna
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 5. Anna: Kommer fler dagar.

  Venus: Det där lät rätt skönt...!

  Åsa: Jag med. Efter att jag skrev inlägget har jag förträngt att jag har några hyllor kvar.

  Lisbeth: Du har nog rätt i att det är att jag har haft mer tid nu... tänkte jag inte ens på! :)

  SvaraRadera