söndag 10 juni 2012

Lite snabb kvällsuppdatering

Jag har lyckats få ner hela min packning i en kabinväska! Allvarligt talat. Jag har aldrig någonsin haft så lite med mig någon stans! Inte ens en weekend med tjejgänget eller maken. Jag är otroligt stolt. Och vad fattig jag kommer bli när jag måste handla allt over there. Fast, det är inte så dyrt i USA väl? Jag har fått tips om en outlet i Orlando som vi ska spana in! Tack Catarina!

Jag har varit på Allum och handlat ett fästinghalsband som ska med till en hund i USA. Och så har jag köpt en strömadapter. Men det är möjligt att det blev fel. Jordat eller ojordat. Spelar det någon roll... har de sånt skit där också? Ska man alltid behöva använda hjärnan så fort man ska göra något?

Jag har ätit lammfärsbiffar som maken lagat med svingod sås som jag smaksatt. Såsen is the shit!

Sen har jag ringt runt till varenda klasskompis mamma eller pappa och bett om 20:- per barn, för att fixa present till fröken. Hoppas alla barn får med sig en tjuga till skolan i morgon. Annars blir det jobbigt. Ja, jag ingår i den gruppen som ska fixa skolavslutningen. Då sköter jag insamlingen och så får de andra fixa tårtor eller inte fixa tårtor. Gör som ni vill jag skiter i vilket, sa jag inte, men det var vad jag tänkte. På ett ungefär.

Nu ska jag ta och skita i att vattna mina tomatplantor i växthuset. De dör nog inte om de får vänta till i morgon bitti.

Jag går och sover i stället. Ensam! Maken är i Småland - vi får in vatten i torpet i morgon! Vatten! Rinnande vatten ur en kran - fatta lyxen! (Måtte inget gå snett nu. Jag vill verkligen få in kran och vatten och fungerande avlopp innan semestern.)

Nu sova. 
Om inlägget är snurrigt kan det bero på att ni är trötta. Eller så är det jag som är det. Snurrig alltså.
       .

2 kommentarer:

  1. Jag fick det begåvade tipset att också ta med en grendosa så man kan ladda flera saker samtidigt.
    Smart va?

    SvaraRadera
  2. Åh! Tack!
    Smart tips! Vi är ju fem stycken, med fem kameror och två mobiler...!

    SvaraRadera