onsdag 31 mars 2010

Det är onsdag idag

Jag vet, rubriken är urdålig men jag kom inte på något bättre. 'Det regnar' kändes ungefär lika kass.

Hm.

Hej bloggtorka. Hej skrivtorka. Hej jag vet inte vad. Hej trötthet. Men snart vänder det nog. Det går inte att bli tröttare och då måste det väl ändå vända?

Jag ska gå och köra igång en maskin med tvätt, och har vi tur händer det något roligt under tiden som jag kan blogga om! Höga odds va? Eller säger man låga odds? Jag har inte fattat det där med odds, det känns som att det är lite tvärtom liksom. När något är bra är det höga odds eller låga odds då?

Äh, skit samma, jag kommer nog inte förstå ändå. Varför skrev jag bara inte sannolikhet i stället? Det förstår jag åtminstone.

När vi ändå är inne på tvätt - jag har massvis med udda strumpor liggandes bredvid mig i soffan. Undrar om de är ihopparade när jag kommer tillbaka? Hur höga är oddsen för det? Eller låga?

5 kommentarer:

  1. Jepp, snart vänder det nog.... Glad Påsk!! =)

    SvaraRadera
  2. Ehhh nu när jag läste lite noggrannare så insåg jag att du kanske menade att de bara skulle paras ihop, inte att det saknades en maka ;-)

    SvaraRadera
  3. Det är nog extremt höga odds på att strumporna parar ihop sig själva. Dvs väldigt låg sannolikhet :)

    Har du också en tvättmaskin som snor strumpor för dig så att du bara får udda kvar?

    SvaraRadera
  4. Har noll koll på odds, så ointressant helt enkelt.

    SvaraRadera
  5. Kan tyvärr hända att du just idag har oddsen emot dig.. Men att du snart är piggare ser jag som mer sannolikt! Långhelg, för bövelen! :)

    SvaraRadera