tisdag 14 maj 2013

Förändringar

Jag fick veta idag att min avdelning inte fått beviljat de tjugo timmars resurstid som de önskat inför hösten utan bara tio timmar. Idag har de sexton timmar och det är de jag jobbar. De hade ansökt om tjugo och det skulle innebära halvtid för mig. Lite mer pengar än vad jag har nu alltså.

Tio timmar i veckan är inte mycket. Jag ska prata med förskolechefen och höra om det kan behövas på andra avdelningar och går att pussla ihop på något sätt ... kanske kan jag få någon heldag i veckan om en kollega går ner i tid. Men inget är bestämt. Inte helt lätt att pussla ihop resurstid med annan arbetstid heller eftersom resursen behövs varje dag.

Det lutar åt att jag blir tvungen att söka ett "riktigt" jobb igen, vilket jag visserligen varit inne på, för att tjäna mer pengar, få lite pensionspengar och annan trygghet. Allt hänger i luften just nu och jag orkar inte riktigt tänka och oroa mig på det just nu. Häromnatten låg jag sömnlös och bekymrade mig för framtiden och vad det skulle bli av mig.

Det löser sig! Jag måste bara våga släppa taget och inse det. Att det löser sig. Även för mig. Så. Nu ska jag bara njuta av att jobba mina 40% i fem veckor till. Sen blir det lång semester tror och hoppas jag. Förtränger att jag kommer bli fattig som en kyrkråtta.
.

1 kommentar:

  1. Njut av sommaren och ta tag i dina framtidsplaner till hösten.
    Kram

    SvaraRadera